Arvonlisäveroilmoituksien tarkistaminen OmaVero -palvelussa

Voit tarkastaa toimittamamme arvonlisäveroilmoitukset OmaVero -palvelussa.

Näin löydät arvonlisäveroilmoitukset

1. Kirjaudu Omaveroon

2. Kirjauduttuasi klikkaa "Oma-aloitteiset verot" -sarakkeesta "Arvonlisävero"

'Ruutukaappaus arvonlisävero otsikosta'

3. Klikkaa "Kaudet"-osiosta halutun jakson päättymispäivämäärää.

4. “Asiointihistoria" -riviltä klikkaa "Arvonlisäveron tiedot"

5. ”Toiminnot" -osiosta valitse "Avaa pdf-tiedostona"

Teemme OP Kevytyrittäjä -palvelussa myös elinkeinotoiminnan veroilmoituksen.

Elinkeinotoiminnan veroilmoituksella ilmoitetaan tulot sekä toiminnasta tehtävät vähennykset. Katso lisää elinkeinoharjoittajan veroilmoituksesta.

Lue lisää