Arvonlisäveroilmoituksien tarkistaminen OmaVero -palvelussa

Voit tarkastaa toimittamamme arvonlisäveroilmoitukset OmaVero -palvelussa.

Näin löydät arvonlisäveroilmoitukset

1. Kirjaudu Omaveroon

2. Kirjauduttuasi klikkaa Arvonlisävero-otsikon alta Näytä tiedot arvonlisäverosta

Ruutukaappaus omavero-näkymän arvonlisävero otsikosta

3. Klikkaa Kausi-osiosta halutun jakson päättymispäivämäärää.

4. Klikkaa Asiointihistoria-riviltä Arvonlisäveron tiedot

5. Valitse "Avaa pdf-tiedostona"

Teemme OP Kevytyrittäjä -palvelussa myös elinkeinotoiminnan veroilmoituksen.

Elinkeinotoiminnan veroilmoituksella ilmoitetaan tulot sekä toiminnasta tehtävät vähennykset. Katso lisää elinkeinoharjoittajan veroilmoituksesta.

Lue lisää