Saavutettavuusseloste

Tämä seloste koskee OP Kevytyrittäjä -palvelun saavutettavuutta.

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 23.9.2021 ja sitä on viimeksi päivitetty 19.7.2022.

Saavutettavuuden tila

OP Kevytyrittäjä palvelun kehityksessä on lähes aina yritetty ottaa lähtökohtaisesti saavutettavuus huomioon. Palvelun saavutettavuutta ovat arvioineet OP Kevytyrittäjä -tiimin saavutettavuuden asiantuntijat ja Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy. Seuraamme myös aktiivisesti käyttäjien palautteita palvelusta.

Joiltakin osin tekniset ratkaisut ovat viivästyttäneet saavutettavien ratkaisujen luomista.

Navigaatio, linkit ja valikot

PDF-tiedostot (asiakirjat)

PDF-tiedostot ovat luettavissa ruudunlukijalla, mutta eivät ole ns. tägättyjä, joten niiden sisältöä voi olla vaikea hahmottaa ruudunlukijalla. PDF tiedostoja luovan teknologian vaihto saavutettavia dokumentteja luovaan versioon on työn alla.

Palaute ja tietojen käsittely

Löysitkö puutteita digitaalisten palveluidemme saavutettavuudesta? Jos et löytänyt vastausta saavutettavuusselosteesta, anna meille palautetta.

Voit antaa palautetta chat-asiakaspalvelumme kautta. Erillinen palautelomake on työn alla. (Vastaamme viimeistään lain vaatiman 14 päivän kuluessa, mutta yleensä huomattavasti nopeammin.)

Avaa asiakaspalvelu chat

Pyrimme ylläpitämään saavutettavuuden erinomaisen tason muun muassa seuraavilla toimenpiteillä:

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Päivitämme tätä selostetta sitä mukaa, kun korjaamme puutteita.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen palautteeseesi antamaamme vastaukseen tai vastaus on jäänyt saamatta, voit olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde: 0295 016 000
saavutettavuusvaatimukset.fi