Miten käytän palvelua mobiililaitteella?

Palvelumme toimii mobiililaitteilla. Useimmat asiat hoidetaan tänä päivänä puhelimella tai tabletilla, emmekä halua tehdä palvelumme osalta tähän poikkeusta. Pystyt laskuttamaan, lisäämään menoja sekä seuraamaan Y-tunnuksesi tuloja ja menoja helposti mobiililaitteellasi.

Sivustomme on kehitetty toimimaan mobiilissa suurimmassa osassa puhelimia ja tabletteja. Seuraavassa ohjeet miten saat kaiken irti OP Kevytyrittäjä -käyttäjätilistä omalla mobiililaitteellasi.

Luo mobiililaitteesi aloitusnäytölle pikakuvake

Saat tabletille tai älypuhelimelle pikakuvakkeen suoraan OP Kevytyrittäjä-palveluun, joka toimii samalla tavalla kuin applikaatiot eli mobiilisovellukset aloitusnäytöllä. Tekemällä OP Kevytyrittäjän kirjautumissivusta pikakuvakkeen pääset suoraan omalle käyttäjätilillesi parilla klikkauksella.

Pikakuvakkeen lisäys Android-mobiililaitteella

1. Avaa laitteesi internetselain (Chrome, Firefox tms.) ja mene sivulle app.op-kevytyrittaja.fi/kirjaudu
  2. Klikkaa oikean yläkulman kolmea pistettä esittävää ikonia
  3. Valitse alasvetovalikosta Sivu > Lisää sivun pikakuvake (Firefox) tai Lisää aloitusnäyttöön (Chrome)

Pikakuvakkeen lisäys Apple iOS-mobiililaitteella

Applen laitteilla vain Safari -selaimessa voi tehdä pikakuvakkeen. Se on kuitenkin asennettuna aina kaikissa Applen laitteissa.

1. Avaa Safari ja mene sivulle app.op-kevytyrittaja.fi/kirjaudu
  2. Klikkaa näytön alaosassa keskeltä löytyvää ikonia, jossa on neliö ja nuoli ylöspäin
  3. Valitse "lisää kotivalikkoon" ja nimeä kuvake, paina lopuksi tallenna

Voit tarvittaessa tallentaa sähköpostiosoitteesi kirjautumissivulle, niin pääset yhdellä klikkauksella kirjautumaan sisään. Suosittelemme kuitenkin olemaan varovainen salasanan käytössä ja suojaamaan puhelimen ettei kukaan ulkopuolinen pääse siihen käsiksi. Turvallisinta on käyttää sormenjälkitunnistetta tai kasvotunnistautumista jos laitteesi tukee niitä.

Menojen lisääminen suoraan puhelimesta

Kuitteja ja tositteita ei tarvitse enää lähetellä puhelimesta tai skannerista tietokoneelle, vaan voit ottaa kuvan ja lisätä menon heti mobiililaitteellasi. Tämä nopeuttaa menojen kirjaamista huomattavasti. Siksi suosittelemme että aina kun saat ostoksesta kuitin, niin ota heti valokuva ja lisää meno omalle käyttäjätilillesi.

Tutustu myös artikkeliimme miten lisätä meno omaan kirjanpitoon.

Lue lisää