Kevytyrittäjä-koulutukset

Onko luokkasi tai yhteisösi kiinnostunut kevytyrittäjyydestä? Järjestämme koulutuksia OP Kevytyrittäjyydestä räätälöidysti etänä ja mahdollisuuksien mukaan myös livenä paikan päällä.

OP Kevytyrittäjä -asiantuntija puhumaan kevytyrittäjyydestä

Olemme palvelun perustamisesta saakka järjestäneet koulutuksia eri oppilaitoksille, yrityksille ja muille järjestöille kertoen Y-tunnuksellisesta kevytyrittäjyydestä. Tulemme mielellämme puhumaan kevytyrittäjyydestä ja sen siivittämästä työn murroksesta koulutustilaisuuksiin, tai osana yrittäjyys-teemalla järjestettäviin kursseihin ja luentoihin.

Koemme kevytyrittäjyyden ja itsensätyöllistämisen toiminimiyrittäjänä tärkeäksi ja merkittäväksi osaksi yhteiskuntaamme, sillä onhan toiminimiyrittäjiä jo 237 564 kappaletta (3.1.2022 PRH:n tilaston mukaan). Palvelumme tarkoituksena on edistää itsensätyöllistämistä tehden yrityksen perustamisesta vaivatonta. Meillä oli kunnia perustaa yli 25 % toiminimiyrityksistä vuonna 2021. Perustamme palveluumme rekisteröityville käyttäjille Y-tunnuksen ilmaiseksi, jos sellaista ei vielä ole perustettu.

Koulutustilaisuuden teemat

Järjestämme koulutukset tilaisuuden ja kohderyhmän mukaisesti. Ennen luentoa kartoitamme toiveet yhteyshenkilön kanssa ja valmistelemme kokonaisuuden palvelemaan tilaisuutta parhaamme mukaan, jättäen kuitenkin tilaa keskustelulle. Olemme koonneet mahdollisia teemoja listaksi helpottamaan koulutuksen järjestämistä:

Ota yhteyttä Lassiin

Asiantuntija Lassi hymyilee kädet puuskassa.
Koulutuksien tavoitteenamme on madaltaa yrittäjyyden ryhtymisen kynnystä. Haluamme kasvattaa tietoutta yrittäjyydestä, milloin se kannattaa ja mitä yrittäjyydessä tulee ottaa huomioon.
Lassi Leppänen, Asiantuntija, OP Kevytyrittäjä

Lähetä Lassille viestiä ja järjestetään koulutustilaisuus yhdessä asiakaspalvelu@op-kevytyrittaja.fi.

Lue lisää OP Kevytyrittäjästä