Käyttäjien kokemuksia OP Kevytyrittäjä -palvelusta

Neea, muusikko

OP Kevytyrittäjä -palvelu herättää joka kerta siellä asioidessani hämmennystä siitä, voiko yrittäjyys oikeasti olla näin helppoa. Olen kiitollinen, että löysin tämän palvelun viime hetkellä ennen toiminimen perustamista ja nyt toivoisinkin, että kaikki kollegani vaihtaisivat tähän vaivattomampaan tapaan laskuttaa ja kirjata menojaan. On merkittävää, että sivuston käyttö on selkeää ja sen lisäksi visuaalinen ilme on ilmava ja kaunis. Se tekee kuivasta paperien pyörittelystä paljon miellyttävämpää. Laskuja kirjoittelen asiakkaille palvelun kautta yleensä kännykällä, julkisissa istuessani ja muutamassa minuutissa. Joku muu hoitaa vaikeammat koukerot puolestani ja minulle jää enemmän aikaa ja energiaa olennaiseen: luovuuteen, joka on tärkeintä työssäni.

Matti, asentaja

Aloitin palvelun käytön pienten laskutettavien töiden saamiseksi. Homma on toiminut! Ohjeet ja mallit ovat selkeitä sekä asiakkaiden luottamus kasvanut toiminimen myötä. Palvelun avulla on helpompi tuotteistaa omaa osaamista ja saada asiakkaita.

Jenni, muotoilija

Tämän helpommaksi ei mielestäni yrittäjyyttä voi tehdä. Kaikki asiat, jotka ovat mieltäni painaneet yrittäjyydessä ovat sujuneet OP Kevytyrittäjän kautta timanttisesti. Lisäksi asioita itsenäisesti palvelun kautta hoitaneena, olen oppinut paljon uutta yrityksen raha-asioista ja verotuksesta. Jos jokin on askarruttanut mieltäni, olen saanut palvelusta heti ratkaisun! Homma toimii ihan 5/5!

Taneli, freelance-kirjoittaja

OP Kevytyrittäjä on mahdollistanut helpon ja vaivattoman tavan luoda Y-tunnuksen ja laskuttaa yrityksiä palveluistani. En pidä paperien pyörittämisestä, koska se vie mielestäni arvokasta aikaa. Projektikohtaisten toimeksiantojen laskutus OP Kevytyrittäjän kautta on juuri niin vaivatonta, että pystyn keskittymään siihen, missä olen oikeasti hyvä.

Tiina, graafinen suunnittelija

OP Kevytyrittäjä -palvelu on tuonut vapautta ja huolettomuutta. Se on säästänyt minut paperitöiltä ja monimutkaisilta veroasioilta, joten olen saanut rauhassa keskittyä vain töiden tekoon. Suosittelen!

Kasperi, web-suunnittelija

OP Kevytyrittäjäksi liittyminen on helppoa, ja palvelun käyttö sitäkin helpompaa. Asiakkaitten laskuttaminen sujuu kätevästi, eikä omalle kohdalle ole tullut mitään ongelmia. Asiakaspalvelu on erinomaista. Asiakaspalvelijat ovat hyvin mukavia ja ammattitaitoisia. Suosittelen OP Kevytyrittäjä -palvelua kaikille!

Elisa, valokuvaaja

Parasta mielestäni on se, kun palvelun kautta hoituu niin kätevästi kaikki kirjanpidolliset ja verotukseen liittyvät asiat. Itse ei tarvitse muuta tehdä kuin lähettää lasku, muu hoituu palvelun puolesta! Ja aina kun on ollut jotakin mielen päällä niin chatissa on saanut apua ongelmiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Sivuilla on muutenkin hyvin ja kattavasti tärkeää informaatiota.

Leevi, creative

Epäröintini harjoittaa sivutoimista yrittäjyyttä kaikkosi täysin aloitettuani käyttämään OP Kevytyrittäjä -palvelua. Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta, ja asiakaspalvelu erinomaista. Muita palveluita testanneena, en vaihtaisi OP Kevytyrittäjästä enää pois.

Ira, viestintäkouluttaja

Käyttöliittymä on visuaalisesti toimiva ja kaunis, ja kaikki kaipaamani tieto löytyy nopeasti. Lisäksi chat-apu on yhden klikkauksen päässä, joten tuntuu kuin olisin toimistolla kirjanpitäjäni kanssa. Olen käyttänyt pääasiallisesti sähköistä laskutuspalvelua, joka on äärimmäisen näppärä ja tyylikäs. Eräs asiakkaani halusi kuitenkin laskun paperilla ja yllätyin, kun minun ei tarvinnut printata mitään, saati nuolaista postimerkkiä – OP Kevytyrittäjä -palvelu teki senkin puolestani!

John, kielenkääntäjä

OP Kevytyrittäjä on tuonut minulle sivutoimiyrittäjänä joustavuutta, tukea ja itsevarmuutta. Voin keskittyä olennaiseen ilman huolia siitä, hoituvatko laskutus- ja kirjanpitohommat niin kuin kuuluukin. Itse palvelu on todella selkeä ja helppokäyttöinen. En aiemmin tajunnut, kuinka paljon aikaa ja rahaa menetin käyttämällä kalliita laskutuspalveluja ilman omaa Y-tunnusta. Nyt sivutoimiyrittäjyys tuntuu helpommalta ja kannattavammalta, kun minulla on käytössä helppokäyttöinen palvelu sekä asiakastukitiimi, joka neuvoo aina tarpeen tullen. Palvelu kehittyy jatkuvasti ja tuntuu siltä, ettei asiakaspalvelutiimi neuvo ainoastaan tuotteeseen liittyvissä kysymyksissä vaan auttavat myös kevytyrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Samalla palvelusta muotoillaan one-stop shop kevytyrittäjille, mikä todella helpottaa minun arkeani, kun toimin sivutoimiyrittäjänä päivätyön ohella.

Janiina, kosmetologi

Aloitin kauneudenhoitoalan yrittäjänä toukokuussa 2018. Punnitsin eri vaihtoehtoja ja lopulta päädyin kevytyrittäjyyteen, sillä se kuulosti mutkattomalta tavalta aloittaa yrittäjyys. Sitä se on ollutkin, ei ole vielä tullut sellaista ongelmaa vastaan, johon ei olisi saanut vastausta maksimissaan parin päivän sisässä. Erityisesti pidän chat-palvelusta, jossa voin kysyä neuvoa ja vastaus tulee parhaimmillaan heti. Palvelumaksu on myöskin omasta mielestäni edullinen ja maksan mielelläni siitä, että kaikki kirjanpito hoidetaan minun puolesta ja saan itse keskittyä vain tärkeimpään, työhöni.