Yrityksille ja toimeksiantajille

Voimmeko olla avuksi yrityksellesi tai yhteisöllesi tarjoten freelancer-toimijoillesi tapaa laskuttaa työstään? Haluaisitko työllistää yrittäjän mutkattomasti? OP Kevytyrittäjä tarjoaa kätevän vaihtoehdon toimeksiantajille yrittäjän palkkaamiseen.

Hoidamme puolestanne yrittäjien paperityöt sekä mahdollistamme helpon maksuliikenteen ja asiantuntija-palvelun yhden luukun periaatteella. Olipa teillä kumppanina muutamasta aina muutamaan sataan elinkeinoharjoittajaan, OP Kevytyrittäjän kumppaniratkaisut säästävät aikaa ja rahaa, joka sataa myös yrittäjän laariin.

Luotettava kirjanpito ja laskutuspalvelualusta freelancereille tai alihankkijayrittäjille

Tarjoamme luotettavan kirjanpidon ja markkinoiden monipuolisimman laskutuspalvelualustan freelancereille tai alihankkijayrittäjille. OP Kevytyrittäjä mahdollistaa freelancereille yrittäjän veroedut ja palkansaajan helppouden!

Koemme kevytyrittäjyyden ja itsensätyöllistämisen toiminimiyrittäjänä tärkeäksi ja merkittäväksi osaksi yhteiskuntaamme, sillä onhan toiminimiyrittäjiä jo 237 564 kappaletta (3.1.2022 PRH:n tilaston mukaan). Palvelumme tarkoituksena on edistää itsensätyöllistämistä tehden yrityksen perustamisesta vaivatonta. Meillä oli kunnia perustaa yli 25 % toiminimiyrityksistä vuonna 2021. Perustamme palveluumme rekisteröityville käyttäjille Y-tunnuksen ilmaiseksi, jos sellaista ei vielä ole perustettu.

Miksi OP Kevytyrittäjä?

Maksuliikenne

Ulkoista maksuliikenne ja byrokratia luotettavasti. Maksut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon.

Tarjoamme alihankkijoille mahdollisuuden automaattiselle maksun käsittelylle, Yrittäjän ei siis tarvitse itse luoda laskua järjestelmästämme.

Asiantuntija-asiakaspalvelu

Tuemme yrittäjää niin alkutaipaleen haasteissa kuin yritystoiminnan eri vaiheissa. Asiantuntijapalvelumme auttaa yrittäjää kaikissa kysymyksissä.

Nimetty yhteyshenkilö toimeksiantajalle sujuvan yhteistyön varmistamiseksi.

Paperityöt

Toimeksiantajana huolehditte vain maksamisesta, huolehdimme sen jälkeen yhden luukun periaatteella muista velvollisuuksista.

Teemme yrittäjien kirjanpidon, hoidamme veroilmoitukset sekä niiden maksun puolesta. Huolehdimme myös, että mahdolliset vähennykset huomioidaan verotuksessa.

Avaimet käteen -ratkaisu

Mahdollistamme helpot toimeksiannot huolehtien yrittäjien verotuksesta, kirjanpidosta ja muista vähennyksistä.

Kysy yhteistyökumppanuudesta Lassilta

OP Kevytyrittäjä on kasvanut Y-tunnuksellisen kevytyrittäjyyden edelläkävijäksi yrittäjälähtöisen palvelukehityksen avulla. Palvelun tarkoitus on ollut luoda paras palvelu oman työn laskuttamiseen Suomessa, säästäen samalla sekä yrittäjän, että toimeksiantajan aikaa ja rahaa.

Asiantuntija Lassi hymyilee kädet puuskassa.
Yritysyhteistöiden tavoitteenamme on madaltaa yrittäjyyden ryhtymisen kynnystä. Haluamme kasvattaa tietoutta yrittäjyydestä, milloin se kannattaa ja millä tavalla siitä hyötyy sekä yrittäjä että toimeksiantaja.
Lassi Leppänen, Asiantuntija, OP Kevytyrittäjä

Lähetä lassille viestiä asiakaspalvelu@op-kevytyrittaja.fi.

Lue lisää OP Kevytyrittäjyydestä