Inspiraatiot ja ajankohtaiset vinkit yrittäjille

Kevytyrittäjyys tarjoaa vapautta – voit keksiä itse kesätyösi

17.4.2024

"Totta kai!" Näin vastaisi somevaikuttaja Heini Raivio, jos joku kysyisi häneltä, kannattaako kevytyrittäjyys kesätyönä. Nyt se on erityisen edullista: kesän ajan voi työskennellä alennetulla palvelupalkkiolla.

Toteuta unelmasi – liity kasvavaan kevytyrittäjien joukkoon

19.2.2024

Hiihtäjä Oona Kettunen ja mäkihyppääjä Timi Heiskanen perustivat yritykset OP Kevytyrittäjä -palvelussa. Kun paperitöiden pyörittämiseen ei mene aikaa, he voivat keskittyä tärkeimpään: omaan intohimoonsa.

Näin kevytyrittäjyys on parantanut Laurin ja Pian elämää – ”Ei enää ikinä palaverien täyttämiä työpäiviä”

10.11.2023

Mainosalan osaaja Lauri Hintsanen ja viestinnän asiantuntija Pia Pihlainen jättivät palkkatyöt ja perustivat omat yritykset OP Kevytyrittäjä -palvelussa. Molempien stressi on vähentynyt ja yöunet parantuneet.

Artisti Rosa Coste laskuttaa OP Kevytyrittäjän kautta – ”Paperitöiden ulkoistaminen on antanut aikaa luovuudelle”

28.8.2023

Rovaniemeläinen artisti Rosa Coste on artisti ja kevytyrittäjä. Laskutus, verot, vähennykset ja muut paperityöt hoituvat OP Kevytyrittäjä -palvelun avulla, mikä yksinkertaistaa arkea ja antaa sen myötä tilaa luovuudelle.

Määrittele kohderyhmä, ole läsnä somessa, verkostoidu – alan ammattilaiset listasivat 5 vinkkiä aloittavan yrityksen markkinointiin

7.6.2023

Markkinointi on olennainen osa yrityksen menestystä, sillä se auttaa pitämään bisneksen pyörimässä. Markkinoinnin ammattilaisten vinkeillä jokainen yrittäjä voi ottaa ensiaskeleet oman osaamisensa esille tuomisessa.

Opiskelevat kevytyrittäjät Julia ja Aaron ovat ottaneet yrittäjyyden ensiaskelia opintojen ohella

21.3.2023

”OP Kevytyrittäjän avulla voin keskittyä intohimooni, eikä minun tarvitse miettiä paperihommia”

Kevytyrittäjälle uusi vuosi tuo uuden alun työelämässä – näiden 9 idean ja intohimon avulla voit tienata sekä rakentaa omannäköisen elämän

3.1.2023

Elämään voi saada kaivattua inspiraatiota ja iloa, kun kasvattaa taidostaan lisätuloja tuovan sivubisneksen. OP Kevytyrittäjä -palvelun avulla omaa osaamistaan voi myydä helposti ja ammattimaisesti ilman byrokratiaa.

Pirjalle ja Mikolle OP Kevytyrittäjä tuo lisäarvoa ja helppoutta yrittämiseen

31.8.2022