Määritimme kevytyrittäjyyden uudelleen

Ryhdy yrittäjäksi

Palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Ryhdy oikeaksi yrittäjäksi kevyesti

Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä. Yrittäjänä tienaat 20 % enemmän kuin palkansaajana laskuttaessa. Tämä on järkevin tapa laskuttaa omaa työtäsi.

Miksi OP Kevytyrittäjällä tienaa enemmän?

Lasse Liffländer
Olen ollut erittäin tyytyväinen OP Kevytyrittäjä -palveluun. Laskutus ja muut paperiasiat hoituvat sen avulla helposti ja nopeasti. Minulla on palvelusta vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia.

-Lasse Liffländer, valmentaja, fysioterapeutti

Jaana Pylvänen
OP Kevytyrittäjä on asiakaskokemuksena huippuluokkaa! OP Kevytyrittäjä mahdollistaa keskittymisen asiakkaiden tarpeisiin ja helpottaa oman toiminimen talouden seurantaa.

-Jaana Pylvänen, yritysvalmentaja

Antti Vuorela
OP Kevytyrittäjä on helppokäyttöinen ja selkeä palvelu. Laskutan yritykseni (umba.fi) keikat, esitelmöinti- ja konsultointipalkkiot näppärästi verkkolaskulla. Toimii!

-Antti Vuorela, Umba.fi, johtaja, esitelmöitsijä, digiasiantuntija

Unohda paperityöt

Hoidamme paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jotta voit keskittyä omaan osaamiseesi ja tuottavaan työhön.

Lähetä laskuja helposti

Laskujen lähettäminen on helppoa ja maksutonta. Kerrot vain, mitä laskutat ja keneltä – me hoidamme loput puolestasi.

Automaattinen kirjanpito

Lähettämäsi laskut ja saamasi maksut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon. Voit myös lisätä liiketoimintaasi liittyviä menoja, vähennämme ne automaattisesti liiketoimintasi verotuksessa.

Selkeä maksuliikenne

Kun asiakkaasi on maksanut laskun, vähennämme laskun arvonlisäverottomasta summasta 5 % palvelumaksun (+alv 24%) ja lakisääteiset pidätykset, kuten ennakkoverot, arvonlisäverot ja tarvittaessa yrittäjän eläkevakuutusmaksut. Tilitämme loppusumman jo yleensä samana päivänä. Palvelumaksu veloitetaan ainoastaan onnistuneen laskutuksen jälkeen.

Vakuutukset

Kauttamme voit hankkia yrittäjän eläkevakuutuksen (YEL) sekä vapaaehtoiset vakuutukset, kuten tapaturma- ja vastuuvakuutuksen.

Chat ja puhelintuki

Haluamme tukea sinua yrittäjyyden alkutaipaleella. Rekisteröidyttyäsi voit ottaa meihin yhteyttä chatilla, sähköpostilla ja puhelimitse. Olemme täällä sinua varten!

Ruutukaappaus laskulomakkeesta
Uusi lasku
Ruutukaappaus menolomakkeesta
Menon lisääminen
Ruutukaappaus matkakuluista
Matkakulut
Ruutukaappaus kirjanpidosta
Automaattinen kirjanpito
Ruutukaappaus tapahtumista
Maksuliikenteen tapahtumat

Vastuu ja vapaus lisääntyy yrittäjänä

Rekisteröityessäsi sinusta tulee yksityinen elinkeinonharjoittaja. Yksityisestä elinkeinonharjoittajasta käytetään yleiskielessä nimityksiä "toiminimi", "tmi" tai "yksityisliike". Y-tunnuksesi haetaan verohallinnon rekistereihin, mutta kaupparekisteriin emme tee ilmoituksia.

Yrittäjäksi ryhtyminen vaikuttaa työttömyysturvaasi, jota on hyvä selvittää etukäteen. Selvitä työvoimaviranomaisen kanssa, mitä se sinun kohdallasi tarkoittaa.

Mikäli suunnitelmissasi on starttirahan hakeminen, hoida hakemusprosessi ennen valtakirjan allekirjoittamista.

Oletko valmis lähettämään ensimmäisen laskusi?

Ryhdy yrittäjäksi