Kesätyöt OP Kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys kesätyönä opettaa tulevaisuuden työtaitoja. Perusta oma yritys ja laskuta omasta osaamisesta kesällä!

Julkaistu: 25.3.2024 Kirjoittanut: OP Kevytyrittäjä -tiimi

Etukoodilla kesatyo laskutat kesän ajan alennetulla 3 % palvelupalkkiolla. Etu voimassa 1.6.–31.8.2024 välisenä aikana toteutuneille tuloille. Kampanja-ajan jälkeen palvelupalkkio jatkuu normaalin hinnaston mukaisesti (5 %).

Laskuta omasta työstäsi joustavasti OP Kevytyrittäjän kautta oikeana yrittäjänä

Miltä kuulostaisi kesä kevytyrittäjänä? Me uskomme, että kaikilla on jotain taitoja, mistä voi laskuttaa ja saada tuloja. Miten olisi vaikka lastenhoito, koiran hoito tai muiden lemmikkien hoito? Tai kauppa-apu, autojen pesu, ruohonleikkuu, marjojen poiminta/marjastus, siivous tai asioiden järjestely? Tai osaatko soittaa jotain instrumenttia, voisitko antaa soittotunteja? Tai oletko urheilullinen? Monet lapset kaipaavat ulkopelejä ja miksei vanhemmatkin?

Mikä voisi olla sinun osaamisesi, josta voisit laskuttaa?

Kevytyrittäjyys mahdollistaa helpon ja nopean tavan laskuttaa tehdystä työstä ja antaa ammattimaisen kuvan työntekijästä. Lisäksi kevytyrittäjänä oppii yrittäjyyden taitoja helposti ja ymmärtää, mitä yrittäjän tulee tehdä ja huomioida.

Kevytyrittäjyys ja sen tuomat opit ovat nykymaailmassa todella tarpeellisia. Paljon on kirjoitettu siitä, että tulevaisuuden työt tulevat olemaan enemmän ja enemmän yrittäjämäisiä ja yrittäjähenkisyydestä on vain plussaa.

Kevytyrittäjä-kesän jälkeen tiedät, miten luoda omat laskut ja mitä laskulta tulee löytyä. Ymmärrät enemmän myynnistä ja markkinoinnista ja niiden tärkeydestä kaikilla aloilla. Ymmärrät yrittäjän verotuksesta ja oman työn hinnoittelusta, siitä miten paljon jää käteen mistäkin tuntihinnasta ja minne loput rahat menevät.

Miten OP Kevytyrittäjä toimii?

OP Kevytyrittäjänä saat:

Aloita jo tänään, saat Y-tunnuksen veloituksetta ja kesätyöt yrittäjänä voi alkaa!

Ryhdy OP Kevytyrittäjäksi
Kesätyö-edulla (3 %)
Lue lisää OP Kevytyrittäjästä