Mitä eri tapoja on laskun lähettämisessä?

Tämä artikkeli on tarkoitettu OP Kevytyrittäjä Y-tunnukseton käyttäjille.

Tarjoamme sinulle kolme vaihtoehtoa laskun lähettämiseen:

  • Verkkolasku vain yritys- ja yhteisöasiakkaillesi, joilla on julkinen verkkolaskuosoite. Harvinaisissa häiriötilanteissa verkkolasku voidaan toimittaa myös paperilaskuna, jos verkkolaskua ei voida toimittaa perille.
  • Sähköpostilasku, joka on suosituin tapa laskuttaa yksityis- ja yritysasiakkaita. Sähköpostilasku sisältää alkuperäisen laskun PDF-liitteenä sekä maksutiedot virtuaaliviivakoodeineen sähköpostin viestissä.
  • Paperilasku yksityis- ja yritysasiakkalle, jotka luottavat kirjepostiin. Paperilaskuna lähetettävät laskut lähtevät laskun tarkastuksen jälkeen suoraan tulostustalomme kautta asiakkaalle kirjeitse laskulla ilmoitettuun osoitteeseen.

Vinkki: laskun voi myös ladata itse lähetyksen jälkeen palvelusta omalle laitteelle esimerkiksi tulostusta varten, jos haluat antaa kopion laskusta suoraan asiakkaalle paperisena. Voit tällä tavalla myös lähettää laskukopion sähköisenä omasta sähköpostistasi uudelleen asiakkaallesi, jos alkuperäinen lasku ei väärästä sähköpostiosoitteesta johtuen mennyt perille ensiyrittämällä.

Laskutustavalla ei ole merkitystä palvelun hintaan. Ainoa kulu Y-tunnukseton-palvelun käytöstä on 5 % alvittomasta laskun summasta.

Lue lisää