OP Kevytyrittäjä X SSM

Laskuta omasta työstäsi joustavasti OP Kevytyrittäjän kautta oikeana yrittäjänä

Tarjoamme SSM jakajayrittäjille vaihtoehdon laskuttaa omasta työstä Y-tunnuksella OP Kevytyrittäjä -palvelumme avulla. Rekisteröimme aina Y-tunnuksen veloituksetta puolestasi, jolloin saat kauttamme helpoimman tavan yritystoiminnan pyörittämiseen ja työkalut paperitöiden välttämiseen.

Palvelumme huolehtii veroilmoitusten, kirjanpidon, asiantuntija-avun ja muiden lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta siten, että sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi – siihen minkä osaat parhaiten.

Liittyessäsi kymmenien tuhansien OP Kevytyrittäjien joukkoon tarjoamme sinulle palvelumme liittymisetuna palvelumaksun -20 % alennuksella (norm. palvelupalkkio 5 %) Aktivoi etu rekisteröitymällä alla olevasta linkistä, tai vaihtoehtoisesti rekisteröitymisen jälkeen Lisää etu -kentässä koodilla ssm20. Kampanjakoodi on voimassa toistaiseksi. Edulla voit laskuttaa myös kumppanuuden ulkopuolella tapahtuvaa liiketoimintaa. Palvelu on avoin kaikkien pankkien asiakkaille.

Lassi kevytyrittäjyys kumppanuusetu
Haluamme tehdä työskentelystä ja oman työn laskuttamisesta aidosti helpompaa ja yhteistyö SSM:n kanssa tuntuu luonnolliselta tavalta edistää sitä. Koemme, että tästä yhteistyöstä on hyötyä eniten yrittäjille itselleen.

Lassi Leppänen, Asiantuntija, OP Kevytyrittäjä

lassi.leppanen@op.fi

Miten OP Kevytyrittäjä toimii?

OP Kevytyrittäjänä saat:

Liity OP Kevytyrittäjä -palveluun sivun lopussa olevan linkin kautta

Lähettämäsi laskut ja saamasi maksut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon. Voit myös lisätä liiketoimintaasi liittyviä menoja, vähennämme ne automaattisesti liiketoimintasi verotuksessa.

Seuraa rekisteröitymispolkua OP Kevytyrittäjä -palvelussa ja toimi ohjeiden mukaisesti.

Aloita jo tänään ja aktivoi 20 % alennus palvelumaksusta!

Ryhdy OP Kevytyrittäjäksi
Lue lisää OP Kevytyrittäjästä