OP Kevytyrittäjä tukemaan kouluttajayrittäjiä yhteistyössä Punaisen Risti Ensiavun kanssa

Punaisen Risti Ensiavun etukoodi: ensiapu20

Laskuta omasta työstäsi joustavasti OP Kevytyrittäjän kautta oikeana yrittäjänä

Tarjoamme Punainen Risti Ensiavun kouluttajayrittäjille vaihtoehdon laskuttaa omasta työstä Y-tunnuksella OP Kevytyrittäjä -palvelumme avulla. Saat kauttamme sinulle helpoimman tavan yritystoiminnan pyörittämiseen ja työkalut paperitöiden välttämiseen.

Palvelumme huolehtii veroilmoitusten, kirjanpidon, asiantuntija-avun ja muiden lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta siten, että sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi – siihen minkä osaat parhaiten.

Liittyessäsi tuhansien OP Kevytyrittäjien joukkoon tarjoamme sinulle palvelumme liittymisetuna palvelumaksun -20 % alennuksella. Aktivoi etu rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen Lisää etu -napin kautta koodilla "ensiapu20". Kampanjakoodi on voimassa toistaiseksi. Edulla voit laskuttaa myös koulutusyrittäjyyden ulkopuolella tapahtuvaa liiketoimintaa.

Lasse kevytyrittäjyys kokemuksia
"Haluamme tehdä terveysalan ammattilaisten yrittämisestä aidosti helpompaa ja yhteistyö Punainen Risti Ensiavun kanssa tuntuu luonnolliselta tavalta edistää sitä. Koemme, että tästä yhteistyöstä on hyötyä eniten yrittäjille itselleen." - Lassi Leppänen, Asiantuntija, OP Kevytyrittäjä

Miten OP Kevytyrittäjä toimii?

OP Kevytyrittäjänä saat:

Aloita jo tänään, saat Y-tunnuksen veloituksetta ja Punaisen Risti Ensiavun edun!

Lunasta etu ja rekisteröidy
Lue lisää OP Kevytyrittäjyydestä