OP Kevytyrittäjä X Koovee

Laskuta omasta työstäsi joustavasti OP Kevytyrittäjän kautta oikeana yrittäjänä

Tarjoamme Kooveen kumppaniyrittäjille vaihtoehdon laskuttaa omasta työstä Y-tunnuksella OP Kevytyrittäjä -palvelumme avulla. Rekisteröimme aina Y-tunnuksen veloituksetta puolestasi, jolloin saat kauttamme helpoimman tavan yritystoiminnan pyörittämiseen ja työkalut paperitöiden välttämiseen.

Palvelumme huolehtii veroilmoitusten, kirjanpidon, asiantuntija-avun ja muiden lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta siten, että sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi - siihen minkä osaat parhaiten.

Liittyessäsi tuhansien OP Kevytyrittäjien joukkoon tarjoamme sinulle palvelumme liittymisetuna palvelumaksun -20 % alennuksella. Aktivoi etusi rekisteröitymällä palveluun tämän sivun rekisteröitymislinkin avulla. Kampanja on voimassa toistaiseksi. Edulla voit laskuttaa myös Koovee-yrittäjyyden ulkopuolella tapahtuvaa liiketoimintaa.

Lassi kevytyrittäjyys kumppanuusetu
Haluamme tehdä urheilun parissa työskentelemisestä ja oman työn laskuttamisesta aidosti helpompaa ja yhteistyö Kooveen kanssa tuntuu luonnolliselta tavalta edistää sitä. Koemme, että tästä yhteistyöstä on hyötyä eniten yrittäjille itselleen.
Lassi Leppänen, Asiantuntija, OP Kevytyrittäjä
+358 40 482 9453 (9-16 arkisin)
lassi.leppanen@op.fi

Miten OP Kevytyrittäjä toimii?

OP Kevytyrittäjänä saat:

Liity OP Kevytyrittäjä -palveluun sivun lopussa olevan linkin kautta

Lähettämäsi laskut ja saamasi maksut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon. Voit myös lisätä liiketoimintaasi liittyviä menoja, vähennämme ne automaattisesti liiketoimintasi verotuksessa.

Seuraa rekisteröitymispolkua OP Kevytyrittäjä -palvelussa ja toimi ohjeiden mukaisesti.

Aloita jo tänään, saat Y-tunnuksen veloituksetta ja Kooveen kumppanuusedun käyttöösi!

Ryhdy OP Kevytyrittäjäksi
Lue lisää OP Kevytyrittäjästä