Yhteistyökumppanit

Anna töiden tulla luoksesi

Sumpli tarjoaa pääsyn kiinnostavimpiin yrityksiin. Hae töihin yhdellä painalluksella suoraan mobiilissa. Löydät Sumplista juuri sinun kiinnostukseen ja aikatauluun sopivat työmahdollisuudet oli kyseessä täysipäiväinen työ, yksittäinen keikka tai joustavaa työtä siltä väliltä. Mukana? Hae maksuton sovellus ja ruvetaan hommiin!

Sumpli

Liiketoimintapalveluiden markkinapaikka suomalaisille pienyrittäjille

B2B Marketin tarkoituksena on helpottaa niin myyvien, kuin ostavienkin yritysten elämää digitalisoimalla kaupankäyntiä. Palvelusta löydät niin markkinoinnin, digin, koulutukselliset kuin hallinnonkin erilaiset palvelut usealta eri luotettavalta toimijalta. Säästät näin aikaa vertailussa, yhteydenotoissa, neuvotteluissa ja sinä ehdit puolestasi keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista.

B2B Market

Myy palvelujasi enemmän, ajasta tai paikasta riippumatta!

Yrittäjä, tee niin kuin monet muut kaltaisesi - hyödynnä Solki.liven videotapaamisia (webinaareja, ryhmäkoulutuksia ja kahdenkeskisiä tapaamisia) sekä verkkokauppaa! Me Solki.livellä koulutamme sinut työkalumme käyttöön maksuttomasti ja toimimme tukenasi 24/7. Tutustu Solki.liveen ja jätä yhteydenottopyyntö, niin ollaan yhteyksissä!

Solki.live