Yhteistyökumppanit

Haluatko lisää henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa yrittäjyyteen ja sparrausta liikeideaasi? Uusyrityskeskukset auttavat.

Lataa ilmainen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Tukea ja turvaa yksinyrittäjille

Haluamme tehdä suomalaisten yksinyrittäjien ja kevytyrittäjien arjesta turvallista ja helppoa. Saat täyden palvelun paketin vain 12 eurolla kuukaudessa:

Pro Mentorilta voit kysyä yrittäjyydestä tai sparrailla erilaisista yrittäjyyteen liittyvistä ideoista. Vastaajina ovat yrittäjyyden huippuammattilaiset.

Oikeudellista neuvontaa yritystoimintaan erikoistuneilta lakimiehiltä selkokielellä.

Sopimuskoneen avulla laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki yritystoiminnan sopimukset ja muut asiakirjat vaivatta yhdellä alustalla.

Yrittäjäkoulutuksissa ja seminaareissa vahvistat omaa osaamistasi ja yrityksesi toimintaa.

Saat myös yrittäjyyteen ja vapaa-aikaan liittyviä vakuutuksia sekä vakuutusalennuksia, Pro Noste -uravalmennus- ja -psykologipalvelut, monipuolisia vapaa-ajan ja matkustamisen etuja ja Pro Soolo -yhdistyksestä vertaistuen sekä verkostoitumismahdollisuudet.

ProSoolo on yritystoiminnan Personal Trainer, jonka puoleen voit kääntyä aina kun tarvitset apua – ota palvelu käyttöön prosoolo.fi.

Anna töiden tulla luoksesi

Sumpli tarjoaa pääsyn kiinnostavimpiin yrityksiin. Hae töihin yhdellä painalluksella suoraan mobiilissa. Löydät Sumplista juuri sinun kiinnostukseen ja aikatauluun sopivat työmahdollisuudet oli kyseessä täysipäiväinen työ, yksittäinen keikka tai joustavaa työtä siltä väliltä. Mukana? Hae maksuton sovellus ja ruvetaan hommiin!

Sumpli

Liiketoimintapalveluiden markkinapaikka suomalaisille pienyrittäjille

B2B Marketin tarkoituksena on helpottaa niin myyvien, kuin ostavienkin yritysten elämää digitalisoimalla kaupankäyntiä. Palvelusta löydät niin markkinoinnin, digin, koulutukselliset kuin hallinnonkin erilaiset palvelut usealta eri luotettavalta toimijalta. Säästät näin aikaa vertailussa, yhteydenotoissa, neuvotteluissa ja sinä ehdit puolestasi keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista.

B2B Market

Myy palvelujasi enemmän, ajasta tai paikasta riippumatta!

Yrittäjä, tee niin kuin monet muut kaltaisesi - hyödynnä Solki.liven videotapaamisia (webinaareja, ryhmäkoulutuksia ja kahdenkeskisiä tapaamisia) sekä verkkokauppaa! Me Solki.livellä koulutamme sinut työkalumme käyttöön maksuttomasti ja toimimme tukenasi 24/7. Tutustu Solki.liveen ja jätä yhteydenottopyyntö, niin ollaan yhteyksissä!

Solki.live

Yrittäjän tuki netissä

Zoner on kotimainen hostingpalvelu. Saat kauttamme nopeasti käyttöösi niin verkkotunnuksen, webhotellin, sähköpostin kuin WordPress-optimoidun palvelimenkin. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme ja suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaakin sinua aina tarvittaessa.

Liity yli 15 000 tyytyväisen asiakkaamme joukkoon, tilaa jo tänään!

Zoner

Talliosake – Tilaa tekijöille

Talliosake tarjoaa monikäyttöisiä toimi-, harrastus- ja varastotiloja valtakunnallisesti yli 30 paikkakunnalla. Asiakkaidemme joukosta löytyy monien toimialojen pienyrityksiä aina kiinteistöhuollosta koirapäiväkotiin ja verkkokaupasta vaatelainaamoon.

Talliosakkeelta voit vuokrata tilan aina tunnista päiviksi ja kuukausista vuosiksi. Tilan vuokraaminen tunneiksi tai päiviksi onnistuu kätevästi myös suoraan netistä. Tilakoot vaihtelevat 10 m2 ja 150 m2 välillä.

Kiinnostuitko? Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja ota yhteyttä!

Talliosake