OP Kevytyrittäjän kuulumiset 2019

OP Kevytyrittäjä sopii uusille ja olemassa oleville toiminimiyrittäjille. Laskutatpa sitten 1000 euroa tai 100 000 euroa vuodessa, on OP Kevytyrittäjä paras ja järkevin tapa laskuttaa omaa osaamistaan.

Julkaistu: 02.01.2019

OP Kevytyrittäjä -palvelu sopii uusille ja olemassa oleville toiminimiyrittäjille, pankkiasiakkuudesta riippumatta. Rekisteröitymällä OP Kevytyrittäjäksi uusi yrittäjä saa oman Y-tunnuksen ja pääsee aloittamaan yritystoiminnan lähes samantien. Myös olemassa oleva toiminimiyrittäjä voi ryhtyä OP Kevytyrittäjäksi, jolloin hänen olemassa oleva Y-tunnus kirjataan hänen tietoihinsa. Tällä hetkellä, sekä uudet, että olemassa olevat yrittäjät voivat ryhtyä OP Kevytyrittäjiksi klikkaamalla "Ryhdy yrittäjäksi" -painiketta ja seuraamalla ohjeita siitä eteenpäin.

1.1.2019 astui voimaan OP Kevytyrittäjän uusi hinnoittelu. Uuden hinnoittelun myötä vuonna 2019 palvelumaksuille asetettiin yläraja ja sitä veloitetaan vain 30 000 euron (alv 0%) liikevaihtoon asti. Jos kalenterivuoden aikana liikevaihtosi ylittää 30 000 euroa (alv 0%), on palvelun käyttö ilmaista loppuvuoden ajan.

Pyrimme kehittämään palveluamme jatkossakin ja toivotamme kaikille menestyksekästä vuotta 2019!​