OP Kevytyrittäjä tukemaan kumppanikouluttajia yhteistyössä Punaisen Risti Ensiavun kanssa

Laskuta omasta työstäsi joustavasti OP Kevytyrittäjän kautta oikeana yrittäjänä

Punaisen Ristin sertifioidut ensiapukoulutukset tuovat mielenrauhaa kouluttajille ja asiakkaille. Tarjoamme Punainen Risti Ensiavun kumppanikouluttajille ja -organisaatioille vaihtoehdon laskuttaa omasta työstä Y-tunnuksella OP Kevytyrittäjä -palvelumme avulla. Saat kauttamme sinulle helpoimman tavan yritystoiminnan pyörittämiseen ja työkalut paperitöiden välttämiseen.

Palvelumme huolehtii veroilmoitusten, kirjanpidon, asiantuntija-avun ja muiden lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta siten, että sinä voit rauhassa keskittyä omaan työhösi - siihen minkä osaat parhaiten.

Liittyessäsi tuhansien OP Kevytyrittäjien joukkoon tarjoamme sinulle palvelumme liittymisetuna palvelumaksun -20 % alennuksella. Aktivoi etu rekisteröitymisen jälkeen asiantuntija-chatissa koodilla "RISTI20". Kampanjakoodi on voimassa toistaiseksi. Edulla voit laskuttaa myös koulutusyrittäjyyden ulkopuolella tapahtuvaa liiketoimintaa.

Lasse kevytyrittäjyys kokemuksia
"Haluamme tehdä terveysalan ammattilaisten yrittämisestä aidosti helpompaa ja yhteistyö Punainen Risti Ensiavun kanssa tuntuu luonnolliselta tavalta edistää sitä. Koemme, että tästä yhteistyöstä on hyötyä eniten yrittäjille itselleen." - Lassi Leppänen, Asiantuntija, OP Kevytyrittäjä

Miten OP Kevytyrittäjä toimii?

OP Kevytyrittäjänä saat:

Aloita jo tänään, saat Y-tunnuksen veloituksetta ja Punaisen Ristin Ensiavun kumppanuusedun!

Ryhdy OP Kevytyrittäjäksi
Lue lisää OP Kevytyrittäjyydestä