Profiilikuva

Siru Könönen

Personal Trainer

Moikka,
Olen 25-vuotias personal trainer Imatralta. Valmistuin personal traineriksi ja kuntosalivalmentajaksi marraskuussa 2017 Trainer4Youlta. Vuoden 2016 loppupuolella kävin myös liikunnanohjauksen peruskurssin TrainerLabilla. Nyt olen aloittanut yritystoimintani.

Onko tavoitteenasi: Painonpudotus, Liikunnan ja terveellisemmän elämän aloitus, Parempi jaksaminen arjessa, Päästä eroon huonosta ryhdistä, Muokata kehonkoostumustasi tai jotain muuta tämän tyyppistä? Hienoa, olet etsimäni tyyppi! Ota yhteyttä ILMAISEEN alkukartoitukseen (tapaaminen ja/tai sähköinenkartoitus), niin tsekataan tilanteesi. :) Persoonaltani olen ujo, mutta kun saadaan juttu luistamaan, niin nopeasti olen puhelias ja iloinen itseni, joka pohjimmiltani olen. Tämän haluan kertoa kaikille heti, jottei tule vääränlaista kuvaa. :) Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja haluankin painottaa asiakkailleni, että tehkää niitä asioita jotka tuntuvat kivoilta. En pakota ketään salille tai lenkille, jos sinne ei joku halua. Etsitään yhdessä ne mieluisat lajit, mikäli ne eivät ole vielä löytyneet! Itse harrastelen fiiliksen mukaan, mikä milloinkin hyvältä tuntuu: joogaan, lenkkeilen koirani kanssa, liikun metsässä, uin, käyn salilla, ryhmäliikuntaa, uin.. Nyt uusimpana päähänpistona ajattelin lähteä kokeilemaan crossfittiä.

Palvelu valikoimastani löytyy tällä hetkellä lähivalmennuksia x määrällä tapaamisia, joita pystytään toteuttamaan Imatralla ja sopimuksen mukaan myös lähialueilla. Mutta ei hätää, mikäli asut muualla.. Minulta löytyy myös etävalmennukset, joihin tarvitset vain nettiyhteyden. Myös treeniohjelmat, ilman tapaamisia löytyy. Ohjelmat ja suunnitelmat luodaan aina juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti, huomioiden ajankäytölliset resulssit, lähtötason, terveyshistorian jne. Eli harjoitusohjelmat voidaan suunnitella esimerkiksi ulos, salille, kotiin, uimahalliin, mihin sitten haluatkin ja aina tavoitteidesi mukaan.

Normaalit hinnat tällä hetkellä alkaen 40€.
Käy katsomassa lisätietoja facebookistani: https://www.facebook.com/ptsirukononen
nettisivuiltani: https://sirukononen.wixsite.com/sirukononen
Erilaisia tarjouksia silloin tällöin! Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Erityisosaaminen: Personal training

Ota yhteyttä