Profiilikuva

Pauli Kangas

Rakentamisen moniosaaja

Rakennusten ja kiinteistöjen eriasteiset remotti- ja saneeraustyöt kuten: Rakenteiden ja muiden kuin kohteena olevien rakenteiden ja asuintilojen suojaaminen. Uuden rakentaminen ja tarvittaessa turkutyöt, remontti- ja saneeraustyöt. Rakennukset, kiinteistöt, piha- ja puutaha. Ensimmäinen kohteeseen tehtävä tutustumiskäynti, asiakkaan tarvitseman palvelun kartoittaminen alustava suunnittelu ja neuvonanto asiakkaalle ovat aina ilmaistia ajasta riippumattomia kiireettömiä tapaamisia siitä mitkä asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat. Työn yhteinen sunnittelu ja neuvonta alustavasti kaikki realiteetit huomioonottaen. Työsopimuksen laatiminen jossa määrirellään kaikki työhön, sen suorittamiseen sekä eri osa-alueiden hoitamiseen littyvät asiat. Vanhojen rakenteiden purkutyö, tarvitaessa purkujätteen poiskuljettaminen. Stailaus ja sisustaminen. Rakennusten ja kiinteistöjen remontti- ja ylläpitopavelut kuten: Kiinteistöjen ja rakennusten tyhjentäminen siivoaminen ja jätteen poisto, kattojen, vesikourujen ja -rännien puhdistus. Rakennusten ulkopuolinen sekä piha-alueiden ylläpito.Piha-aueiden suunittelu ja neuvonta ja tarvittaessa toteutus.

NIIN PIENTÄ JA VÄHÄPÄTÖISTÄ TYÖTÄ EI OLE JOTA EN SUORITA , ellet itse halua, osaa, viitsi tai muuten kykene toteuttamaan. Eli tulen vaikka laittamaan kinikkeen taulullenne jos niin haluatte tai leikkaamaan nurmikon hakkaamaan halot jne.

KOIRAT lemmikeinä ja osana perhettä. Tuliko hankittua ensimmäinen koira tai tuntematon rotu joka kenties vaatii kasvatukseen ja koiran tuntemiseen apua. Minulta löytyy kokemusta erilaisista koirista pl. Metsästyskoirat yli 30v ajalta. Palvelut:Koiraan ja omistajaan /koiran perheeseen sekä koiran olosuhteisiin tutustuminen ja tilanteen kartoittaminen. Tarvittaessa teeme sopimuksen palveluistani teille ja koirallenne. Neuvonta ja koiran opettamiseen opastaminen sekä totuus koiran omistamisesta :) . Koiran ohjaaminen, johtajan osoittaminen, tottelevaisuus harjoitukset jne. minun toimestani. Koiran ohjaaminen, johtajan osoittaminen, tottelevaisuus harjoitukset jne. omistajan itsensä toteuttamanan minun valvonnassani. Neuvonta palvelut koiran oikeanlaisesta kohtelemisesta ja ”paikasta” perheen osana, tarvittaessa koiran ravinto neuvonta sekä tarvittaessa neuvonta eläinlääkärin puoleen kääntyminen.

Olen 44v asiallinen huumorintajuinen mies, virkavapaalla varsinaisesta virastani. Olen itsestäni huolta pitävä nuorekas monien erilaisten harrastusten kanssa vapaa-aikaani viettävä joka pitää kunnossa sekä pääkopan että fyysisen kunnon. Haaveissani on aina ollut yrittäminen siinä missä olen hyvä ja ehkäpä nyt on aika katsoa mitä se on. Olen luotettava kaveri joka pitää ja tekee sen mistä sovitaan. Olen sosiaalinen ja kanssani on varmasti helppo tulla toimeen. Sen minkä teen, teen kunnolla ja mihin ei kynnet kykene sitä en lähde edes tekemään. Mutta jos tarvitset luotettavan, reippaan kaverin tekemään työn kuin työn, (kuten edellä mainitsin ettei niin pientä ja vähäpätöistä työtä ole jota en tee jos vain kalenteriin mahtuu) niin otapa rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kuinka voin auttaa.

Erityisosaaminen: Remontit, saneeraukset, purkutyöt, kiinteistöhuolto, koiran kasvatusapu

Ota yhteyttä