Profiilikuva

Manu Ryösö

Teologi

Palvelen kutsu- ja toimeksiantoperiaatteella kristillisellä kentällä. Olen Suomessa koulutettu teologian maisteri ja Inkerin luterilaisen kirkon pastori. Pastoraalista työkokemusta minulla on noin 10 vuodelta. Kokemukseni sijoittuu ensisijassa Sleyn Lappeenrannan ja Imatran työhön, ja Inkerin kirkon työhön Svetogorskissa ja Toksovassa. - Teologian alaan liittyvät palvelumahdollisuuteni sijoittuvat tällä hetkellä ensisijassa viikonloppuihin.

Voin toimittaa Jumalanpalveluksia, järjestää Raamattu-kursseja, osallistua erilaiseen seura- ja leiritoimintaan, kirjoittaa teologia artikkeleja jne. Maallisen sektorin työkokemusta omaan maataloudesta noin 10 vuoden ajalta ja tällä hetkellä myös linja-autoliikenteestä, jonka parissa työskentelen arkipäivisin. Maatalouden ja kuljetusalan palveluita en kuitenkaan tarjoa tämän yritykseni puitteissa, mutta tämän taustani kautta ymmärrän käytännöllisiä asioita, puhun ymmärrettävää kieltä ja tunnen tavallisten ihmisten arkea.

Erityisosaaminen: Inkerin kirkon tuntemus, Raamatun opettaminen, Jumalanpalvelus, Vanha testamentti, Apostoli Paavalin teologia

Ota yhteyttä