Profiilikuva

Katja Holmström

Coach/Valmentaja

Yritysvalmennus
Valmennan organisaatioita tulevaisuuden työelämän rakenteiden ymmärtämisessä ja siihen valmistautumisessa. Olen teknologian avulla työtapoja kehittävä organisaatiovalmentaja sekä työn yksinkertaistaja.

Johtajavalmennus
On yksilöllistä elämänhallintavalmennusta, jolla saadaan huomattavasti parempia henkilökohtaisia tuloksia aikaan niin työssä kuin vapaa-ajalla. Tästä valmennuksesta hyötyvät niin yritysjohtajat kuin yksityishenkilöt.

Yksilövalmennus
Autan yksilöitä elämänhallinnassa, erilaisissa elämäntapamuutoksissa (mm. ravintovalmennus, hyvinvointivalmennus, elämäntilannevalmennus), autan myös asiakkaitani löytämään omat vahvuutensa ja sitä kautta menestymään omassa elämässään.

Valmentajana olen kuunteleva, ihmisläheinen ja helposti lähestyttävä. Työskentelytapani on kyseenalaistava, kokeileva, innovatiivinen ja käytännönläheinen, NLP-menetelmiä hyödyntäen.

Erityisosaaminen: Tulevaisuuden työelämän osaaja, työn yksinkertaista, työhyvinvointi, ihmisten johtaminen ja se kehittäminen, muutos- ja tilannejohtaminen, henkilökohtaisten vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen, elämäntapamuutokset, wellness, motivaatiovalmentaja

Ota yhteyttä