Profiilikuva

Jouni Olavi Ilonen

Tanssija,- Malli, Personal Trainer, Ryhmäliikuntaohjaaja, Tanssinopettaja, Koreografi, -sekä Tapahtumatuottaja.

Olen ammatti tanssija, - Fashion Model Agency koulutettu malli, vesi ja ryhmäliikunta ohjaaja, tanssinopettaja, Trainer4You® lisensoitu Personal Trainer,Hyvinvointi,-ja kuntosalivalmentaja, koreografi, tanssi opettaja ja koreografi, sekä tapahtumatuottaja. Osaamisalueet ovat kilpatanssi ja baletti ja monen muunlaiset tanssimuodot. Olen tanssinut kilpatanssia kansainvälisellä tasolla SM- GP-, Finland Open semi,- ja finaali kärki tasolla, -sekä edustanut Suomea Baltian & Pohjoismaiden balettikilpailussa. Olen esiintynyt Suomen Kansallisoopperassa ja Skava oopperassa monissa projektiossa ja olen myös ollut mediallisesti esiintynyt taustatanssijana erilaisissa tilaisuuksissa ja paikoissa mm. musiikkivideoissa, yökerhoissa, private-tilaisuuksissa, televisiossa mm. suorassa lähetyksessä. Olen erikoistunut ohjaamaan kaikenikäisille kilpatanssin ja baletin lisäksi muita tanssi tunteja,- sekä muunlaisia ryhmä ja vesiliikunta tunteja mm. lisensoituja tunteja,- sekä Freestyle tunteja Zumba® Fitness, STRONG by Zumba®, Aqua Zumba® Bailatino®, Bailatino® Senior, SaunaYoga®, Kehonhuolto,- sekä Venyttely tunteja, Lihaskunto tunteja yms.

Koulutukset/Education
Suomen Kansallisooperan balettioppilaitos (2009-2013)
Zumba® Fitness (24.1.2015)
STRONG by Zumba® (2016)
-Fighting Elements (2020)(STRONG by Zumba®)
-Zumba® Basic2
-Zumba® CORE
-Zumba® Glutes
-Zumba® BURNS
-Zumba® Aqua
-Circuit in Zumba®
-Zumba® World Rhytyms: Indian
-Zumba® World Rhytyms:Brazia
-Zumba® World Rhytyms:Caribbean-Jamaica
-Zumba® World Rhythms: Africa
Bailatino®-ohjaaja (2012)
-Zumba® ProSkills

Bailatino® Senior (2016)
DanceAction-tanssitapahtumatuottaja (2010)
Nuorisuomi-ohjaaja (2010)
Fashion Model Agency-mallitoimisto/fashion office (v.2013)
Seuraohjaaja koulutus (Taso 1) FHP & OPOP -FHP=Fyysisen harjoitelun perusteet -OPOP=Oppimisen ja taidon opettamisen perusteet
Trainer4You®; Personal Trainer & Kuntosali,- sekä hyvinvointivalmentaja (2018),
SaunaYoga® (2019)

Persoona;
Olen iloinen, rento, hauska,- sekä empaattinen. Olen perfektionisti,- sekä pedantti, mutta osaan pitää huumoria yllä piireissä. Haluan kehittää muiden lisäksi itseäni ja tuoda erinlaisia energioita monenlaisissa tilanteissa. Parasta tanssi,- sekä liikunan maailmassa on se että saan jokaisen liikumaan ja nauttimaan omasta kehostaan ja arvostamaan sitä olipa tavoite terveysliikunnasta huippu urheilijaan. Arvostan myös ihmisiä, jotka haluavat apuani kun he tarvitsevat.

Lisää tietoa minusta pystyy katsomaan ja seuraamaan:
www.facebook.com/jouniilonendancer
www.instagram.com/jouniilonen

Ota yhteyttä