Profiilikuva

Jonna Kärkkäinen

Hallinnon oikeudellinen konsultti

Yrityksille tarjoamani konsulttipalvelut ovat yhdistelmä prosessikehitystä, behind-the-scenes -työtä ja muita yrityksen kasvua, sulavaa toimintaa ja tuottavuutta tukevia palveluita.

Erityisosaamiseeni kuuluu yrityksen päivittäisen hallinnon toimintojen pyörittämisen lisäksi työoikeudellinen osaaminen. Henkilöstöhallinnon prosessien ylläpitäminen ja kehittäminen edellyttää lakien ja muiden määräysten noudattamista; tehtäväni on varmistaa, että yrityksessä noudatetaan edellä mainittuja ja kontrolloidaan henkilöstöhallinnollisia riskejä. Myös yrityksen hallintopuolen tietosuojaan liittyvät kysymykset kuuluvat osaamisalaani.

Koulutustaustaltani olen neljännen vuoden oikeustieteen ylioppilas Helsingin yliopistosta. Asianajajan tutkintoa tai lupalakimiehen pätevyyttä edellyttäviä toimeksiantoja, esimerkiksi oikeudenkäyntejä, en siis valitettavasti voi vielä tarjota asiakkailleni.

Lisää tietoa minusta löydät LinkedIn -profiilistani ja yritykseni kotisivuilta: https://jonna-karkkainen-administrative-and-legal-consulting.webnode.fi/yhteydenotto/

Erityisosaaminen: työoikeus, tietosuoja, henkilöstöhallinto, HR, oikeudellinen konsultointi, yritysjuridiikka, IPR

Ota yhteyttä