Profiilikuva

Heidi Hamari-Martimo

Asiantuntija, opettaja, kouluttaja

Autan yritystä palvelemaan paremmin erityisasiakkaita. Positiivisella kokemuksella on siivet! Haluatko, että yrityksesi tunnetaan kilpailukentällä nimenomaan hyvästä palvelusta? Kaikkihan me haluamme hyvää palvelua ja hyviä kokemuksia!

Oletko ikinä ajatellut, miltä maailma näyttää vyötärön korkeudelta pyörätuolista? Seuraa ajatuksiani blogissa ja seikkailujani YouTube-videoissa, kun kerron kokemuksistani ja havainnoistani erityisasiakkaana.

Kerron maailmastani ilman häpeää, tabuja tai itsesääliä. Enemmän kuin kynnykset, minua kiinnostaa ihmiset. Kaikki tämä on vain arkea, mutta lupaan, ettet pitkästy mukanani!

Voit kysyä minua luennoimaan, auttamaan hakemuksissa, kirjoittamaan tekstisi sujuvaksi ja valmentamaan esiintymisissä. Yli kahdenkymmenen vuoden opettajakokemuksella neuvon sinua myös digitaalisissa palveluissa, tiedonhaussa tai autan YouTube-videoissa tai blogin kirjoittamisessa.

Erityisosaaminen: suomen kielen opetus, kirjallisuus, kielioppi, kirjoittaminen, puhuminen, esiintyminen, oikoluku, puhtaaksikirjoittaminen, asiakaspalvelu, esteettömyys, asiakirjoittaminen, hakemukset, pedagogiikka, suomen koulujärjestelmä, blogit, videointi, sisällöntuotanto, tietotekniikka, digitaaliset palvelut, tiedonhaku, raportointi, oikaisuvaatimukset

Ota yhteyttä