OP Kevytyrittäjä tukemaan Suomen Esports -tekijöitä yhteistyössä Elisa Viihde Sportin kanssa

Uusi ala täynnä mahdollisuuksia tekijöille

E-urheilun maailmanlaajuisen suosion kasvu on alkanut näkymään Suomessa konkreettisesti. Alalle on Suomessa lyhyessä ajassa rakentunut ammattimaista toimintaa niin turnausten, joukkueorganisaatioiden, kumppanuuksien kuin tuotantojen ympärille. Elisa Viihde Sport on ollut tärkeässä roolissa tuodessaan e-urheilua suuren kansan tietoisuuteen Suomessa.

Esports -ilmiönä edustaa hyvin nykyhetken työmaailmaa ja sen monimuotoisuutta. Alalle mahtuu laaja kirjo osaajia, joiden ammattinimikkeitä emme vielä vuosikymmen sitten edes osanneet kuvitella - kuten vaikkapa striimaajat tai ammattipelaajat. Joukkoon mahtuu myös kaikille tutumpia ammatteja kuten selostajat, tuomarit ja videokuvaajat.

“Esports toimii uuden ja perinteisen työn kohtauspaikkana, minkä johdosta haluamme palveluna luonnollisesti olla mukana tukemassa näitä nuoria osaajia, jotka lähtevät toteuttamaan unelmiaan yrittäjänä. Elisa Viihde Sport on toiminut loistavana suunnannäyttäjänä alalla ja odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssa.” - Anton Jussila, Kehityspäällikkö, OP Kevytyrittäjä

Yhteistä näille tekijöille on tarve laskuttaa omaa työtä vaivattomasti ilman paperitöitä. OP Kevytyrittäjä mahdollistaa yrittäjyyden jokaiselle siitä haaveilevasta ammattinimikkeistä riippumatta.

Katso videolta tuttujen Esports -tekijöiden kokemuksia yrittäjyydestä ja omien unelmien toteuttamisesta.

Tomi "toMi" Pitkänen

Thomas "TonTTu" Tontchev

Tarjoamme kaikille Esportsin tekijöille, katsojille ja ystäville OP Kevytyrittäjä -palvelun käyttöön alennetulla hinnalla. Rekisteröityessäsi kampanjakoodilla “ELISAVIIHDE”, saat laskuttaa ensimmäiset 2000€ ilman palvelumaksuja (edun arvo 100€). Kampanjakoodi voimassa 31.12.2020 saakka.

Ryhdy OP Kevytyrittäjäksi

Yhteistyössä Elisa Viihde Sport